Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höminnen

Minnen
lever här än

Barns små fötter
trampade hö
Hoppade
och sov här

Sommardagar
och regn
i mina andetag




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-05 16:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Minnen i dina andetag
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP