Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit ros

När natten lagt sig att sova.
Jag ger dig drömmarnas stjärnbild.
Kramar kudden och allt kommer ordna sig.
Fridfull som vit ros.
Låt känslornas drömtolkning omge dig av trygghet.
Under bron pärlugglan samlar kristallkvistar till sitt näste.
Ebenholtssvart blir till elfenbensvit.
Natt blir till dag.
Puss blir till kyss.
Intill mitt rådjur.
Hon som lärde mig att le.
Hjärtat glittrar som kronjuveler.
Vidrör mig igen och jag är din för evigt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-04-05 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP