Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg något

Jag vill vara tyst
Jag har inte lust att prata
Är det brist på kärlek?

Jag tycker det är skönt att vara tyst
Jag har inte lust att prata
Vad gör jag då här hos dig?

Då kan jag lika gärna vara hemma
Eller?




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-05 18:03



Bookmark and Share


  FrökenSjöstedt
Hmm.. känns smärtsamt igen
2020-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Tystnaden är underskattad.
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP