Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strippshow

 

Ditt hjärta är min scen

 

 

Där jag rör mig
Vid ditt kön
Låter dig titta
Låter dig känna
mina metaforer

 

 


När jag klär av mig varje
Känt litterärt verk för att fånga ditt intellekt
Kastar mig ner på golvet
och åmar mig vid din fåtölj
i myshörnan
Du sväljer mitt kroppsspråk

 

 

 

Jag vet att du har kommit för att beskåda mig
Mellan raderna

 

 

Du kan stoppa dina sedlar innanför mina
underkläder
Men alla applåder
Alla kommentarer
Har egentligen aldrig varit till för mig

 

 

Egentligen är det inte jag,
Som smeker mig

 


Egentligen är det du som har kommit
För att läsa,

och

 

 

 

 

Smeka dig själv




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-05 20:49



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Otroligt snyggt
2020-04-06

    April Stark
Wow. Älskar alla vändningar. Du är skarp!
2020-04-05

    Sefarge VIP
Så sant!
Här berör skrivelsen
något viktigt! Den
nakna. .. hos
Läsaren?
;}

2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP