Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet


Svamlande fåglar vilar
Trädet saknar sina löv
Som blickar saknar väggar




Bunden vers (Haiku) av Classico VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-06 00:25



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Kort och vackert. Ibland räcker det enkla.
2020-04-06

  Nils-Robert
Ger rörelser i tanken. Bra gjort
2020-04-06

  DavidM VIP
Trerading rik på bilder och tankar.
2020-04-06

    ej medlem längre
Wow! En riktig fullträff!
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP