Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osynliga



Läser DN. Räknar. 

Jämför beskrivelser av tillvaron 

 

tycker om att känna ]och så denna förbannade 

ilska]

mina fega kollegor vars feghet hade en 

gräns. Njuter och skäms över det. 

Gråter över att Gerd 89 hade oturen att 

sitta på ett kommunalt äldreboende där 

personal är arbetarklass. 

Skriker ett vrål mot evigheten. Ett som 

länge kvävts ett vrål som äntligen vill

tro att alla jävla rövhål nu blir vidare 

synligare. 

 

[ och så denna förbannade rädsla ] 

 

 

för det osynliga. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-06 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP