Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lavazza Rozza

Lavazza Rosa
Havanna, min flamma?
Så kan reklamnamnet betyda mycket för en person,
som använder produkten!




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-06 01:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visste Du att Roza betyder "paradis" - så en sådan kopp kaffe betyder säker massor för dig.
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim