Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderlätt!

Jag mår bra psykiskt?
Lite grädde i kaffet har ingen dött av?
Vad är det egentliga uttrycket?




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-06 01:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite grädde i kaffet gör ljuset i tunneln synligare. Fortsätt och skäm bort dig Mim.
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim