Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyter fram vind för våg

då jag inte har en aning om vart jag är eller vart jag
är på väg någonstans
Flyter bara med strömmen till nya mål
Men finner jag ingenting där borta som kan
tillfredställa alla mina lustar går jag bara till baren
och köper mig en drink tillsammans med en
liten jordnötsskål
För nötter är faktiskt något som jag tål
Men det enda som jag egentligen vill är att hitta ett
litet ställe där jag kan känna att jag finns till
och lite till
Ett litet ställe där jag slipper känna mig som något spill
Det som ingen människa vill
Så ända tills jag hittar det där lilla stället lär jag inte
kunna få någon större chans att kunna slappna av
och sitta helt still...

Jag flyter fram vind för våg!

Ken Cassel
6/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-06 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel