Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I can see a light in the distance

Jag ser ljuset på avstånd
Det är Beltane
Firandet av fruktbarhet
Nytt liv som växer ur jorden
Eldarna dansar
högre och högre




Fri vers av Arwen85
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-06 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85