Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå i fängelset utan att passera gå

hihihi
Rätt åt dig
Hej då
Men var inte ledsen för det
Jag kommer ju och hälsar på

Men det är då som hon tar fram ett litet kort där
det står
Slipper gå i fängelset
Ett litet frikort såvitt jag kan förstå
Sedan så säger hon till mig
Den som skrattar sist skrattar bäst
hihihi
Och hon har så rätt för vi sitter ju här och spelar
Monopol...

Gå i fängelset utan att passera gå!

Ken Cassel
6/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-06 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel