Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens haiku 5.4.2020

 

 

bofinken drillar

i en bräcklig grenklyka

vilar koltrasten

 

 

2020-04-05  09:45




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-06 15:10



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Vackert med "bräcklig grenklyka" - redan det uttrycket är värt en extra drill!!
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP