Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plasma

Farväl den glada stillheten
Nu råder bara den ålderfria stormen
Ingen karisma eller något enigma
Skuggorna rider på de vita molnen
Dikterna har blivit tårarnas slöja
Ljuspunkterna i mörkret är rädsliga
De kryper som fjärilar utan vingar
De vackraste löven är gömda inuti kalla vindar
De barfota lurar jorden med sina ironier
De går som soldater
utrustade med militära skor
Tankarna vaknar ur frusna drömmar
Känslorna dyker djupt in i illusionernas oceaner
Söker vägar mellan verklighetens labyrinter
Minns de förbjudna kärlekssångerna
Hjärtats vackra vyer kontrasterar
med hjärnans inbillningar
Tiden delas till före och efter
tårarnas epok och perioder
Framtiden ses som medvetandes
medvetande i smulor
De sönderslagna hjältarna längtar
efter sina fria liv som vindar.







Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-06 16:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tillbakablickar i det liv som varit, men även blickar framåt.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP