Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm och gå vidare


Okända vatten



Okända vatten

Dyk in i de okända vattnen, Upptäck äventyr, låt det locka dig framåt.

Simma inte i oförrätter, utan låt glömskans hav skölja av dig all smuts.Ge dig djärvt ut på djupet!

Gräv heller inte på ytan utan gräv där ingen har grävt förut.Låt inte nuet fördunklas av svarta rutor.



Copyright Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-04-06 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet