Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort vuxenmys

Så som han såg att solen kysste hennes bara hud
Så ville han sätta sina läppar mjukt mot hennes nacke
Han kände hur det pirrade i magen
När han såg henne stå vid relingen
Båten vaggade sakta i de små vågorna på det öppna havet
Hon vände sig om
Kisade i solljuset
Han såg de små fräknarna på hennes näsa och kinder
Det ljusa håret
Det ramade in ett vackert
Hjärtformat ansikte
Hon hade en kyssvänlig mun
Och ett leende som var så underbart
Han kysste henne på nästippen
Fortsatte med munnen
Hon skrattade mellan kyssarna
Jag vet vad du vill sa hon
Han blinkade till henne
Drog henne till sig och sa: Jaså..
Det vet du? Han såg lite lurig ut
Tala om för mig vad jag vill, min unga dam
Hon fnittrade
Du vill..
Och så viskade hon i hans öra
Han såg på henne
Log med hela ansiktet
Kände hur det bultade i byxan
Och där
I solens värme
Mitt ute på det stora blå
Så svankade hon där hon stod vid relingen
Han lyfte hennes korta kjol
Kände henne
Fyllde henne
Där
Mitt i sommarens ljuva
Smekande bris




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 123 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-06 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Het utan att vara påträngande öppnas min fantasi på vid gavel och ytterligare 100 meningar blir levande. WOW!
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish