Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv utan dig

Mitt liv
En dålig film
Utan dig

Mitt liv
Något som pågår
Utan dig
Mellan reklamavbrotten

Ett skämt
Ett obesvarat skratt

Mitt liv utan dig
Är ett liv utan dig




Fri vers av KNOS
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-04-06 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS