Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den inre människan


Söker skydda sig

Var hittade du dörren till förtroendet?

Hur kunde du öppna?

Kanske med din mjukhet

och din ljuva stämma.

Det finns en mark som ofta är

beklädd med stängsel

En människas inre,

Kan vara så stängt,

För att skydda sig….

*2008 copyright Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-06 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet