Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fria viljan...

 

blygsamma ord står i hörnet

i väntan på stimulering 

chansen att bli något 

är försumbar

som ett litet hopp

under mikroskopet 

 

men lockelse förförts 

inget har mer betydelse

när livet är som nu

så begränsat

som ett litet alster 

kan tillföras så stort värde

för själen

 

som underverk

skulle kunna ske genom en natt

när tröstande ord

smekte andras sårande själ

skälvande sekunder

när de viskande tre orden

vistades i vinden


femtio nyanser av skimrande kärlek 

och ängslan är deras allians

är en oerhörd tröst genom dessa mörka

tider

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 205 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-08 08:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackra ord till tröst...så fint...
2020-04-18

  Lars Hedlin
Berörande fint!
2020-04-17

  Nils-Robert
Å så fina rader om den sköra kärleken.
2020-04-09

  Blomma-Stjärna VIP
ja, tack för denna poesi - du skriver så vackert om ömsinthetens och kärlekens flerskimrande betydelse under vår tid i en panepedimi!
2020-04-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Trösterik och kärleksfull dikt att njuta av!
2020-04-08

    Max Poisé
Den gled fint in under huden på ett positivt sätt...tack för denna!
2020-04-08

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text, tack för den!
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One