Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömlös

Sömnlösa drömmar och
sömlösa nätter
när jag vadar genom mörker
och månen går förbi.

Spricker likt isen och
rinner ut, min sand,
över kalla hamnars fötter
med stenarna där i.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-06 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld