Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laddad

Jag ville slå vad
mellan dina skulderblad
se ett ögonkast som
en evighetssekund

Jag ville resa
utan begränsningar till alla dina länder
och fånga ditt pass med mina
darriga händer

Viljan är
inte alltid överens med
beslutsamheten

Tanken
är efter ibland

Dina solceller
laddar mina





Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-06 20:58



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Vilsam och innerlig är din dikt. TACK!

2020-04-10

  Christoffer Andersson
Obeslutsamhetens, nervositetens, rädslans darriga händer? - viljan att undersöka en hel människa, utan att våga närma sig. Längtan efter gränslösheten? Solcellerna är ett rungande slut, en slutstation där diktjaget finner sin nästa. Beslutsamheten talar när viljan är tyst. Jag fick inte riktigt grepp om resande-metaforen, men i ljuset av viljan att utforska blir det begripligt. Starkt. Det dånar mellan raderna.
2020-04-10

  Hon kallar sig poet VIP
Fin och snyggt följsamt flow. Gillar sista raderna också...
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan