Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårljus

Det är så vackert ljus där ute
Som de aldrig mer får se
De som inte längre finns här
De som inte klarade mer

De.

Och musiken
Tonerna och harmonierna
Fast de kanske finns med
På andra sidan
Låt ändå hoppas

Så de inte känner sig ensamma
Allena och rädda
Och borta från allt
För det mänskliga klimatet är ändå så kallt
Just nu

- Får man tro
Att det finns värme
På annan plats?

Ja, det får man.




Fri vers av Lupinen
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-04-06 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lupinen