Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft att leva

Låt vårens andetag
Ge dig kraft att leva
Slutet är nära för det kalla
Framtiden är inom synhåll

Som livet när ljusning syns
Det som gör att jag får kraft att leva
Värme i själ och sinne
Försvinn mörker försvinn




Fri vers av Lisa Sjögren
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2020-04-07 09:04



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Bra, ja man önskar att mörkret ska försvinna
2020-07-23

    ej medlem längre
Livskraften är stark och kombineras dem kärlekens kraft så blir det explosivt!
2020-04-18

    Lena Staaf VIP
Fint! Dina ord tränger undan både vintermörkret och pandemin.
2020-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-04-07

    Max Poisé
Behaglig...tilltalande...
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Sjögren