Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills vidare. ..


Och fastän fiskarna
Äter upp varandra

Har de hitintills
Överlevt

Tills människan
Kom

Och gjorde dem
till innehåll in
-uti sina olika

sorters konserv
-burkar

Som hamstrare
köper med rädsla

Innan de drabbas
av Corona och kanske

Avlider en och en
Den ene mer eller

mindre omtyckt
Än den andre

Så är det att vara
Ensling i ett hav

av okontrollerat
begär?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-07 06:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skarpsill är bäst
det äter jag som en häst
då blir hjärnan skarp
bättre än en Karp
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
Äta eller ätas? Människan är expert på det förstnämnda.
2020-04-07

  Bodingen VIP
Inlagd sill och inlagd patient...
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP