Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tankar

alla tankarna snurrar, känner mig ensam
jag gråter i timmar sedan sätter mig på min sängkant

en ny dag har kommit, tillbaks till samma skit
på bordet står en flaska, borde jag halsa all sprit?

jag hatar att pengar ska förstöra så mycket
eller att alla vänner drar sig till grupptrycket.

jag är 16 bast men är den ända i min klass som inte rökar
det är skrämmande hur antalet rökare ökar

är jag en dålig vän för jag vägrar ta en cigg!?
eller är jag en hora för jag haft mitt första ligg!?

visst folk gör misstag och alla kan bättra sig
men seriöst jag vill inte bli som dig

jag går min egen väg även om jag inte är så populär
jag behöver inte grupptryck för jag är trygg i den jag är




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-07 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen