Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hav och vind


Själsfränder


Genom skogen
drar en vind
som spelar
havets toner

En vind
av annat slag
mot
kust och land

Själsfränder
som följs åt
i samförstånd

Som susar,böljar
brusar över
skogens träd
och gärden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-07 09:44



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vackra rader detta...
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP