Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mättnad och nyfikenhet



Stillad är min nyfikenhet
om livets passager
dess glädje och längtan

Du fångade mig i vilsenhetens sköra tråd
i en tid av bräckligt kaos

Nu är jag en betraktare
i periferin
I skuggorna
där ingen går
Vid spåren
tågen
den rykande asfalten
anonymiteten

Långt ifrån taggiga nyponbuskar och
dess närliggande flora

Äppelträden
Fritidsgården
Lärare i brunt
med polotröja
stripigt hår och skägg.

Gymnastiksalens ribbade vägg.
Stenciler och en skippad
dusch.
Livet som det var
Och
det lilla (?) som förmodligen är kvar








Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-07 10:01



Bookmark and Share


    Max Poisé
wow..orden flödar gott här och jag gillar det...melodin och tempot som bildas..det är poesi i mina ögon...
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP