Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv



Det var befriande
att det var en lögn

det hade varit värre
om det varit sant




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-04-07 11:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så är det nog när man ser det från olika håll...bra...
2020-04-18

    Peter Söderqvist
Du fångar en känsla här som finns i så många skepnader. Bra.
2020-04-10

  Eva Helene VIP
På pricken, bra!
2020-04-10

  KattenKin VIP
Perspektiv kan vända på allt. Snyggt formulerat!
2020-04-10

  Olof Lagerhorn VIP
Originell infallsvinkel som
öppnar upp nya perspektiv.
2020-04-08

  Ezmeralda VIP
Absolut, så känns det!
2020-04-08

  Rise Little One
Kan inte uttrycka mig bättre än så ....
2020-04-07

  Kungskobran VIP
En lögn är en lögn om än i gyllne dosor
2020-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och bra ordat om lögn kontra sanning. Som barn och ungdom var jag en lögnare, för att klara livhanken. Det är inget jag ångrar.
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
Kärnfulla och tankeväckande ord!
2020-04-07

    Max Poisé
Ja...sanningen är grym stundtals..,
2020-04-07

    ej medlem längre
Vad du är fantastisk på att hitta ordvändningar som tar fram ett tydligt budskap eller en frågeställning. Ibland är sanningen värre än lögnen men allt handlar om perspektiv.
2020-04-07

  Maria Sundelin VIP
Ja vissa saker är bättre att få slippa undan
Kramar
2020-04-07

  Öknens Ros VIP
Tänkvärt. Men ibland kan det vara tvärtom.
2020-04-07

  ULJO
Ibland kan det ju faktiskt vara på det viset. Kloka ord.
2020-04-07

  Feliaxel VIP
Ibland är det så
Tur är väl det
2020-04-07

  Solstrale VIP
Bra enkelt och träffande!
Visst känner vi alla så!

Att sanningen ibland kan vara värre än lögnen...
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP