Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


GLÄDJENS VÄNNER

 

synliga öppna ansiktena bjöd in till samtal

vittnade om insikt en förundran över varat i sig

skapade gemenskap och vandrade med i dagen

sopade bort allt skit och allt missmodigt strunt

 

de beredde en värdighet i att ge bekräftelsen

kasta ljus över dolda prestationer och uppoffringar

få dig att se din vikt i guld så att du lättar tyngden

allt medan tacksamheten sprider trygghet och ro

 

sinnena som spritter i morgonsolens glitter

får alla bojor att släppa taget om anklarna

sedan kommer glädjen automatiskt bubblande

skrattet finner sin väg ut ur ett lyckligt hjärta

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-07 11:43



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nja, vänner kan komma och gå, en bra fiende har man hela livet...
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
Med gjälp av vänner klara man dey mesta!
2020-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Vänner är en skattefri förmögenhet!
2020-04-07

  ULJO
Vänskap är det som är viktigast i livet
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP