Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rycket

Dra dig till minnes

som att det alltid ska vara.

Döda icke ditt hjärtas daggiga ros.

Was sagen Sie? Ich bin einen SHAUSPIELER:

Jag är jag, jag är

dig och dig och dig.

Nu är yarden smyckad, snölösa droppar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Michael Folke Alfvén
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-04-07 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén