Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se världen

Att se världen
som den är nu
Vakna på morgonen
och undra vad som hänt
under nattens timmar
radion och tv:n avstängda
och mina liksom
många andras glasögon
immar snabbt igen




Fri vers av Krengan
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-07 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krengan