Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester

Resterna av ett barn
På tallriken
Hur många gånger kan man tugga något
Och spotta ut det igen
Hur många gånger kan man låta något bli en del av en
Men alltid bli för obekväm
För att låta det få stanna kvar
I magen

Ögonen
Äcklar mig lika mycket som
Huden
Hänger lika mycket som
Huvudet
Väger lika mycket som
Benen

Skrapar i tallriken med kniven

Vill inte känna smaken av salt och bitterhet igen
Eller överväldigande sötma

Vill inte ha denna klump
Som sparkat i magen på min mamma




Fri vers av intesammaperson
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-07 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow!
2020-04-07

  SatansSon
antropofag?
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson