Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Minus-förskönande bidrag? )


"Global uträkning"



Den Berömde
Nationalekonomen

Max von Mimulus
Hade uttalat sig

Angående kvadrat
foten av vad en hyena

Matematiskt kunnat
framsläpa sig

I savannen över
Regnperioden

Samt vad en syntax
I ett skogsområde
strax utanför Töreboda

Alldeles efter Vårdags
-jämningen kunnat för
-må sig draga åstad

Samt den ekvillibristiska
skillnaden där emellan

Om någon. ..

Som säkerligen skulle
vara Elefantiskt stor?

Beroende på hur man
Nu ekonomiskt såg på
saken


Där säkerligen Stortvilt
jägaren af Stoppe skulle

Vara av en helt annan
Mening!







(Egentligen handlade det
"bara" om en rivalitet över

Deras gemensamma ung
-doms kärlek:
Eulalia Grosbräum

Som senare lyckades gift@ sig
någorlunda omständigt,lyckligt
och acceptabelt anständigt

Med en skrotmiljonär from
Massachusetts.)




Prosa av Sefarge VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-07 12:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nationalekonomer och influencer, atjoo!
2020-04-07

  Kungskobran VIP
Ekonomiforskning när det är som bäst
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
Oj, här var en text att skratta hjärtligt åt ( med!).
Nationalekonomer ska man hålla på armslängds avstånd ( inte bara i Coronatid). Ekonomi är ingen vetenskap, det är tyckande och politik. Till skillnad från annan vetenskap!
2020-04-07

  Scarlett Miryam VIP
Haha, jag har varit i ett skogsområde strax utanför Töreboda! Det storviltet gick åt skogen, och jag fångade varken skön Eulalia eller skrotskruttig miljonär. Mm. Rejäl feluträkning.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP