Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IQ-test och kommande Mensa medlem?




Det nationella provet
Var utslaget p.g.a
Coronan


Då hade ett lokalt
Snabbprov på nätet

tagits fram med
endast 20 sek.betänke
-tid

Så det fodrades att vara
extremt skarp och kvick
-tänkt av sig

Därför hade han börjat träna
Och äta minst 3 burkar skarp
-sill + dricka minst 1 lit. Kaffe
om dagen

Det gällde ju att vara rejält
På hugget inför uppgiften

För att komma någonstans
Vart här i livet

Bland alla medelmåttiga
gnällspikar ute i det Pest
drabbade samhället





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-07 13:32



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En Piggelin till efterrätt?
2020-04-07

  Kungskobran VIP
Mensa är för mesar
2020-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Satir med klös!
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
Skarpsill! Det var sannerligen skarpsinnigt.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP