Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårda din trädgård

Tänk din personlighet som en trädgård där du odlar de egenskaper som du vill ha och behöver. Genom att du sätter gränser för vad du accepterar eller inte accepterar bestämmer du vad som får och inte får växa i din trädgård, vad du släpper in. När du är i kontakt med dina känslor vet du också vilka behov som finns för att gödsla och ta hand om det du valt att ha i rabatterna.
Att sätta gränser och tillfredsställa de känslomässiga behoven är det som definierar ditt framtida jag.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-07 14:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som skrivet i eftertankens
Kloka levnadstecken!
Bravo!
;}
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP