Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som på Poet.se som uti rymden. ..?





Vad är det för skillnad
mellan en Läsning och
Lessning?

Säg den känsla som vet

Mellan Abbekås

Karl den X:II staty
på Kungsträdgården

Ända upp till Treriks
Röset's uttrampade
stigar

In i den elektroniskt
kalla Cyberrymden.

Med ett avlångt litet
Lands ord samlade

I ett svammelsurium
av olikfärgade åsikter




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-07 14:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Detta är det avlånga landets avståndstagande hållning - att inte känna igen sig mellan norr och söder, vare sig i tal, ord, eller associativa reflektiva bildspråk - vi hålls isär men valet är också vårt... En nyttig text som jag känner starkt för!
2020-04-08

  bumerang

Alternativet vore väl censur.
Men så länge som rymden rymmer så ...........

2020-04-08

  Bodingen VIP
That's democrasy man
2020-04-07

  Kungskobran VIP
Sverige i ett nötskal
2020-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärt skriftat! Håller med Lenas tankar.
2020-04-07

    Peter Söderqvist
Snyggt diktat.
Säkra ikoniska bilder som förstärker texten.
Tack.
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
Somligt läsande känns läkande och lärande medan annat är lessnande och gäspande. Skriver gör vi ohämmat och oskämmat!
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP