Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg


Papperskorgen

Papperskorg.
Fullt av mitt livs ögonblick
Vita papper?
Fakta på fakta, understödda sanningar

Papperskorg,
Full till brädden av det som inte blev
Vita papper?
Svarta ögonblick

Papperskorg? Ja det hamnade där, det jag inte kunde förstå
Oskyldig
Oskyldig
Livsögonblick som gör ont

Papperskorg papperskorg flytta på dig
Papperskorg, pappers-Sorg
jag skriver mina ord
Och mitt hjärta förstår
Gå vidare
Gå vidare




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-07 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet