Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hoppfull och positiv text nu i dessa negativa Corona tider


I dessa tider

I dessa tider av oro.
I dessa tider av rädsla.
I dessa tider av kaos.

Kom ihåg hur det var.
Kom ihåg hur det är.
Kom igår hur det kan bli.

Förlora inte hoppet.
Förlora inte tron.
Förlora inte gnistan.

Hoppet om en snabb vändning.
Tron om en lyckad utväg.
Gnistan om en förbättrad framtid.

Sörj inte svunna tider.
Glöm inte nutida händelser.
Dölj inte framtiden.

Efter detta kanske vi lär oss.

Lär oss att visa sympati, mot alla.
Lär oss vikten av tron.
Lär oss att hoppet alltid finns kvar.

Är Du orolig?
Är Du rädd?
Är Ditt liv kaos?

Kom ihåg!

Hoppet är det sista som lämnar Dig.
Tron hjälper Dig att klara vardagen.
Gnistan visar att Du inte gett upp.

I tider som dessa.




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-07 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz