Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokmal

Bland böcker, deras rader
Som menar
Men också kan förvrida
En syn på det som en gång var en annan sanning

Stannar tanken
Och blicken sveper över alla ord
De ord som hamnar mellan raderna

De som är menade att tala tyst i gåtor
För att få en innebörd
Som talar till just dig

Ser du det som ska bli din tolkning
Av den bok du nu läser?
Kan du ta in den storhet som bildas
Under resans gång?

Finner du nyckeln
Den som öppnar den värld
Som du kliver in i
Redan från bokens första sida?

Låt dig förundras
Svepas med
Leka sand

I alla de ord som är menade för dig
Att finna




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 130 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-04-07 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish