Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgång


Den nyspända duken
klamrarna hade tagit slut

Jag var fast besluten
började skissa

Tänkte på färgerna
hur glädjen såg ut


Jag skrattade och njöt
en hel dag

Den nya planen
var ett konstverk

Abstrakt konkret
ingen vet


Jag hade glömt gårdagen
historia var en myt

En saga ett påhitt
blandade nyanser

Tog ut varandra
och blev en mörk smet


Jag tänker på färger
pulserande i sitt slag

Berättar om hjärtats lust
att vara glad

En harmoni
som ljuder










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2020-04-07 16:17



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skönt porträtt av målandets motiv(ationsprocess)

...som mynnar ut i poesi för fler sinnen?!

Dessutom påminns jag klart om hur nyanserna ofta blivit så obestämt mixade så det blir "en mörk smet".
2020-04-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vindlande att läsa och väldigt bra. Gillar dina rader.
2020-04-09

    ej medlem längre
Glädjen kan verkligen vara en drivkraft, och den här gången tycks det varit så.
2020-04-08

    Max Poisé
Di bjuder på en tankelabyrint och det gillar jag. Tack Lena...denna sitter fint hos mig som gillar att grubbla:-)
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP