Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockrikets grannar


vitsippornas vintergator
stod i sänkorna med slutna ögon
få vände ansiktet mot solen
stod tysta i soliga gläntan
nätterna ännu kalla
jag vände om
trampade försiktigt stigen
bofink och talgoxe
hördes samtala
vårens fågelkvitter
kröp in i bilen som bytt
till sommargaloscher
verkstan gjorde alltid
som den skulle
i luften kändes spåren av Corona
inga skämt nötte stolen
ett stort allvar svävade i luften










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-04-07 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP