Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUGGSLITEN KÄRLEK - tanka

Vattenfylld eka

något bedagad skönhet

gnider kärvänligt

mot lössläppt gisten bryggstump

knarrande älskogsljud hörs




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-08 18:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kan se det framför mig och hör även gnisslet...härligt...
2020-04-18

  ULJO
Fint
2020-04-11

  Blomma-Stjärna VIP
sensualitet och natur är ditt lyriska signum! - underbar tanka!
2020-04-09

    Max Poisé
denna här förmedlade både känslor och bilder...då är det utmärkt snickrat...
2020-04-09

  Boel Lindell
En charmerande text med mycket humor och värme. Jag hör det knarrande ljudet inom mig när jag läser sista raden och det är ett gott betyg!
2020-04-08

  Niliboy
Ja, den var rolig! Vh
2020-04-08

  Öknens Ros VIP
Härligt underfundig text!
2020-04-08

  Feliaxel VIP
Fantastikt skaldat
2020-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, vilken härlig text!
2020-04-08

    Sefarge VIP
Tänk viken vårromans!
Om de får ny tjära
Och nytjärade
klibbar Ihop
sig med
varann!
;)
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP