Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARFOTABARN - tanka

Värmande vårsol

barfotabarn på klippan

utlagda filtar

medhavd matsäck framtagen

gympadojor seglar bort




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-09 17:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härliga dagar som väntar...vacker tanka...
2020-04-18

  Blomma-Stjärna VIP
en utmärkt tanka - att läsa den ger en skön stund
- vad gör det att gympadojorna seglar bort - det är varmt, de kan kanske springas ifatt, haha!
2020-04-10

  M.Eta
Härlig tanka!
2020-04-10

  Feliaxel VIP
Känner värmen i din fantastiska text
2020-04-10

  KattenKin VIP
Sommar a la Tomas Ledin i fin tanka men med extra humor. :)
2020-04-10

  DavidM VIP
En gemytligt skildrad episod från vårljuset.
2020-04-09

  Cikoria Blå VIP
En behaglig tanka.
Får mig att längta.
2020-04-09

    Max Poisé
Där har vi sommaren personifierad i texten!!!
2020-04-09

  Rise Little One
Längtar så mycket tills en sådan underbar stund ...
2020-04-09

  Poeten Salvador VIP
Fina fakta gör en bild
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP