Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad alla i karantän


Hymn

Vaken i natten
väver jag
stjärnor på himlavalvet
i karantäntidens tak

På karantäntidens fönsterglas
stryker jag penseldrag
av bergens tystnad
och moderträdets orubblighet

Vördnadsfullt målar jag
örnens mäktiga vingslag
i solljusets morgondans

Jag skapar en hymn
av vindens lek
i vilda vattendrag




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-07 18:29



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Poetiskt mäktigt och flödande!
2020-04-14

  Klint
wow! vackert
2020-04-08

  Briza media
Fint! Om längtan och om och till frihet.
2020-04-08

  BenGust VIP
En skapandets hyllning med rörelse.
Här finns verb i det pågående: väver, stryker, målar och skapar. Snyggt!
2020-04-08

    Max Poisé
Den fann min själ...Bra och med ett tempo som tilltalade...Bravo!!
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP