Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingar (DÖD)

Dessa dagar av ständigt tvivel.

Dessa dagar vi förmultna och dö i själen

denna ständiga oro, dagarna skummande helvete.

Förstörd i sitt sinnes, förstörd av minnen.

Alltid ska jag fästa blicken mot fjärran

och drömma om trofasta änglar.

Fasa, vämjelse i ett krig som detta.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-07 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén