Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… textilkonst på en väska…


EN BLOMMA KAN IBLAND HJÄLPA

 

när lasset är för tungt 

kan liten tuva allt stjälpa

då kan nog en blomma hjälpa

nej inte för att köra kärran

utan för att slippa dra åt fjärran




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-08 07:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En blomma som öppnar hjärta och sinne!
2020-04-08

  ULJO
Én blomma är aldrig fel
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP