Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solstråle

*

jag bor
I en solstråle
på min barndoms
gård.




Fri vers av Petter Miller
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-04-08 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller