Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ledsna påskkärringen

Åååh hur gör vi nu
Resan till Blåkulla blir inte av
Får inte träffa mina vänner ju

Har sett framemot det i år
Så tråkigt det blir nu
Vänta till nästa år jag får

Får ringa till dom sen
Höra hur dom mår




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-08 08:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Till nästa år är det stormöte på gång
då skall vi sjunga frihetens sång!
2020-04-08

  M.Eta
Ja stackars påskkärringar! Får hänga kvar hemma i björkriset, flygförbud!
2020-04-08

  Solstrale VIP
Det kommer bli ännu ett år med påsk och Blåkulla det kanske blir ännu trevligare nästa vår! Hoppas samtalen blir fina med vännerna dina! :)
2020-04-08

  ULJO
Inte har väl Coronaviruset nått Blåkulla.
2020-04-08

  Öknens Ros VIP
Har inte påskkärringar motmedel mot Corona? ;-)
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP