Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat foto.


EN FÖRANING OM VÅR!

Nu är sjön öppen nästan helt.
Två svanar och flera änder simmar omkring där ute.
Bofinken såg min man häromdagen.
Men mina såpallar är fortfarande fulla med snö.
Grusvägen är nästan helt avtinad, ganska spårig.
Jag får en svag förnimmelse om att våren kommer.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-08 10:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
April är en vårmånad.

2020-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Nu kommer det vårtecken varenda dag
ser mig omkring och känner välbehag!
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP