Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slit och släng-docka.

Jag känner mig som en slit och släng-docka just nu.
Någon man ”leker” med och sedan slänger bort när man tröttnat...
Jag vill inte att folk ”leker” med mig...för det gör ont.
Jag är sårad.Jag är ledsen.Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Jag duger visst bara ibland...är det så?




Fri vers av Arwen85
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-04-08 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85