Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alviska och Engelska.


From my home to the street

Et marinyallo mallenna
vantan hríveressë helka,
nu fanyarë fuinehiswa,
lumboinen Naira nurtaina.


From my home to the street
I walk in a cold winter’s day,
under shadowy-grey skies,
the sun hidden by clouds.




Fri vers av Arwen85
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-08 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85